Pagina 1 van 1

korte enquête i.v.m. informatiebrochure dyscalculie (thesis)

BerichtGeplaatst: 07 Apr 2010 11:22
door logo
Beste ouders,

Wij zijn Whitney Verburgh en Hannelore Vercruysse. Als laatstejaars studenten logopedie aan het KHBO te Brugge maken wij een thesis rond dyscalculie. Het is onze bedoeling om een informatiebrochure te maken voor ouders van en kinderen met dyscalculie. Om dit tot een goed einde te brengen hebben we een enquête opgesteld, waarin we in een aantal korte vragen nagaan wat u belangrijk vindt om in zo’n brochure terug te vinden.

We hebben dus uw medewerking nodig om dit product zo goed mogelijk af te stemmen op uw noden en die van andere ouders en kinderen die in contact komen met dyscalculie.

Indien u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan deze vragenlijst, stuur ons dan een PM of e-mail. Wij zullen u de vragenlijst doorsturen met bijhorende uitleg. Het is erg simpel en neemt zeer weinig tijd in beslag en zonder uw hulp kunnen we dit eindwerk niet tot een goed einde brengen.

Het is ook niet geheel zonder voordeel voor u, er worden namelijk 2 kinepolis-tickets verloot onder de deelnemers.

e-mailadres: vercruyssehannelore@gmail.com.

veel dank bij voorbaat.

Re: korte enquête i.v.m. informatiebrochure dyscalculie (the

BerichtGeplaatst: 13 Apr 2015 8:00
door aakicee
Wij ontwikkelen "een spel" waarbij we jongeren willen laten ondervinden hoe leeftijdsgenoten met AD(H)D, dyslexie, dyscalculie of hoogbegaafdheid zich voelen, wat ze denken en welke problemen zij ondervinden in het dagelijkse leven._________________________________
We offer guaranteed success for learnalanguage.com - learn greek exam with help of latest certification learnalanguage.com and practice questions and the exams of French Yabla ccie security German.about